top of page

Com motivar-te per fer exercici?Fer exercici requereix motivació. Encara que resulta gratificant en finalitzar, posar-s’hi, de vegades es fa dur si no tens la voluntat necessària. Per això, volem ajudar-te a conscienciar-te i donar-te alguns consells per automotivar-te perquè no faltis a la cita amb els teus exercicis i el teu benestar.


1. El més important és que facis alguna cosa que t'agradi. Gaudeix amb el que fas. Hi ha suficients alternatives i esports perquè triïs el que millor encaixi amb tu i les teves possibilitats. En cas contrari, ho deixaràs en poc temps i posaràs excuses al primer obstacle que se't presenti.


2. Recorda cada dia per què fas exercici. Per a això, és imprescindible que tinguis objectius clars, concisos i mesurables.


3. Posa't metes realistes. La primera raó per la qual la gent deixa de fer exercici és la frustració. Si et proposes coses impossibles o en terminis inassolibles, et frustraràs i abandonaràs sense aconseguir els teus desitjos.


4. Organitza't. No deixis l'exercici per “quan puguis”. Has d'introduir-ho com una rutina més en el teu dia a dia i planificar quins dies faràs exercici obligatòriament. Passat el temps, ja ho faràs per costum i ho necessitaràs.


5. Si pots compartir l'exercici amb una altra persona, millor. Si participeu dos o més persones, un motivarà a l’altre quan les forces fallin. Tenint suports les coses són més fàcils.


6. Recorda els beneficis que t'aporta fer exercici: benestar i salut, alliberament de toxines, relaxació del cos i de la ment, millora de la teva qualitat de vida…


I tingues present sempre que, si vols, pots. Tu ets l'únic motor de motivació que necessites.

Publicacions recents
Arxiu