Please reload

Publicacions recents

Com motivar-te per fer exercici?

14/06/2016

 

Fer exercici requereix motivació. Encara que resulta gratificant en finalitzar, posar-s’hi, de vegades es fa dur si no tens la voluntat necessària. Per això, volem ajudar-te a conscienciar-te i donar-te alguns consells per automotivar-te perquè no faltis a la cita amb els teus exercicis i el teu benestar.

 

1. El més important és que facis alguna cosa que t'agradi. Gaudeix amb el que fas. Hi ha suficients alternatives i esports perquè triïs el que millor encaixi amb tu i les teves possibilitats. En cas contrari, ho deixaràs en poc temps i posaràs excuses al primer obstacle que se't presenti.

 

2. Recorda cada dia per què fas exercici. Per a això, és imprescindible que tinguis objectius clars, concisos i mesurables. 

 

3. Posa't metes realistes. La primera raó per la qual la gent deixa de fer exercici és la frustració. Si et proposes coses impossibles o en terminis inassolibles, et frustraràs i abandonaràs sense aconseguir els teus desitjos.

 

4. Organitza't. No deixis l'exercici per “quan puguis”. Has d'introduir-ho com una rutina més en el teu dia a dia i planificar quins dies faràs exercici obligatòriament. Passat el temps, ja ho faràs per costum i ho necessitaràs.

 

5. Si pots compartir l'exercici amb una altra persona, millor. Si participeu dos o més persones, un motivarà a l’altre quan les forces fallin. Tenint suports les coses són més fàcils.

 

6. Recorda els beneficis que t'aporta fer exercici: benestar i salut, alliberament de toxines, relaxació del cos i de la ment, millora de la teva qualitat de vida…

 

I tingues present sempre que, si vols, pots. Tu ets l'únic motor de motivació que necessites.
 

Please reload

Please reload

Arxiu
Logo IM2 Grup
Facebook MB Centre Mèdic Manresa

MB Prevent Centre Mèdic - Ctra. de Cardona, 56-60, Manresa - Tel. 93 872 64 64 - revisions@mbprevent.com

LogoInstagramAzulCorp.png