Mètodes per assegurar un pensament positiuAl llarg del nostre dia ens veiem sotmesos a moltes situacions de tensió. Encara que això sigui inevitable, és la nostra actitud la que determina si les vivències són positives o negatives. És important tenir una recopilació de recursos suficients per garantir que el nostre somriure i la nostra alegria queden en lloc segur, ja que no faltaran els qui ens inundin, intencionadament o no, d'energia negativa. A continuació, t'oferim uns mètodes per assegurar el pensament positiu.


1.- Envolta't el màxim possible de persones positives o que t'aportin coses bones.


2.- Exposa’t a rebre estímuls beneficiosos i prohibeix que entrin els maliciosos. Això inclou el menjar, la música que escoltes, les olors i totes les sensacions a les quals se sotmet el teu cos.


3.- Neteja la teva ment mitjançant activitats com el ioga; meditar 5 minuts al dia també és suficient.


4.- Som conscients que les males experiències són molt indigestes. Fes esport i tindràs assegurada una bona dosi d'hormones. L'activitat física estimula la producció d’endorfines.


5.- El descans és essencial. Llegeix, passeja, escolta música, fes activitats que et relaxin. Solament el bon descans garanteix la bona salut mental.


6.- Fuig de la rutina i de les preocupacions. Per aconseguir-ho i buidar la teva ment, viatja. No és necessari que siguin destinacions ambicioses. Amb pocs diners, organitza petites escapades; es tracta de trencar amb la rutina i canviar d'aires.


7.- Mentalitza’t d'això: el fracàs no existeix com a tal. Es tracta simplement que has trobat camins equivocats. Ara et queda aprendre de l'experiència i trobar el correcte.


8.- Controla els teus pensaments.


9.- Aprèn a dir no.


10.- No busquis l'aprovació aliena. Sigues lliure.


Amb aquests consells, seràs molt més feliç i productiu i aniràs irradiant positivitat al teu pas i als qui t'envolten. Són hàbits senzills de seguir que han de formar part de la teva vida.
Publicacions recents
Arxiu
Logo IM2 Grup
Facebook MB Centre Mèdic Manresa

MB Prevent Centre Mèdic - Ctra. de Cardona, 56-60, Manresa - Tel. 93 872 64 64 - revisions@mbprevent.com

LogoInstagramAzulCorp.png