top of page

Mètodes per assegurar un pensament positiuAl llarg del nostre dia ens veiem sotmesos a moltes situacions de tensió. Encara que això sigui inevitable, és la nostra actitud la que determina si les vivències són positives o negatives. És important tenir una recopilació de recursos suficients per garantir que el nostre somriure i la nostra alegria queden en lloc segur, ja que no faltaran els qui ens inundin, intencionadament o no, d'energia negativa. A continuació, t'oferim uns mètodes per assegurar el pensament positiu.


1.- Envolta't el màxim possible de persones positives o que t'aportin coses bones.


2.- Exposa’t a rebre estímuls beneficiosos i prohibeix que entrin els maliciosos. Això inclou el menjar, la música que escoltes, les olors i totes les sensacions a les quals se sotmet el teu cos.


3.- Neteja la teva ment mitjançant activitats com el ioga; meditar 5 minuts al dia també és suficient.


4.- Som conscients que les males experiències són molt indigestes. Fes esport i tindràs assegurada una bona dosi d'hormones. L'activitat física estimula la producció d’endorfines.


5.- El descans és essencial. Llegeix, passeja, escolta música, fes activitats que et relaxin. Solament el bon descans garanteix la bona salut mental.


6.- Fuig de la rutina i de les preocupacions. Per aconseguir-ho i buidar la teva ment, viatja. No és necessari que siguin destinacions ambicioses. Amb pocs diners, organitza petites escapades; es tracta de trencar amb la rutina i canviar d'aires.


7.- Mentalitza’t d'això: el fracàs no existeix com a tal. Es tracta simplement que has trobat camins equivocats. Ara et queda aprendre de l'experiència i trobar el correcte.


8.- Controla els teus pensaments.


9.- Aprèn a dir no.


10.- No busquis l'aprovació aliena. Sigues lliure.


Amb aquests consells, seràs molt més feliç i productiu i aniràs irradiant positivitat al teu pas i als qui t'envolten. Són hàbits senzills de seguir que han de formar part de la teva vida.
Publicacions recents
Arxiu