Please reload

Publicacions recents

Quins són els beneficis de caminar?

19/10/2015

 

Per a la molta gent, el ritme de vida actual no deixa espai per als petits plaers de la vida. Ens diuen que hem de cuidar-nos però cuidar-se es converteix en una odissea de gimnasos, dietes de noms estranys, cremes, sucs, pastilles i d'altres artificis i obligacions que ens allunyen encara més del que és natural i del veritable benestar. No obstant això, cuidar-se en realitat no és tan complicat ni, sobretot, tan car. Senzillament, apunta't a un exercici apte per a tots els públics: caminar. A continuació, et mostrem tots els beneficis de caminar. I no són pocs. 

 

Caminar ajuda a la digestió. És una bona idea sortir a caminar havent dinat. Aquelles persones que no dormin la migdiada poden substituir el pesat sofà per una estona de caminada. Els ajudarà a alleugerir el procés digestiu i, alhora, a activar el metabolisme per cremar les calories ingerides. Si tens tendència a sentir-te inflat, camina.

 

Caminar millora la circulació sanguínia. Una dada especialment interessant pels que estan preocupats per les varius, per una deficient circulació i fins i tot per la celulitis.

 

Caminar activa el metabolisme: el teu cos encendrà el botó de “estic actiu” sense pràcticament esforç i un metabolisme actiu té més facilitat per aprimar.

 

Caminar és cardiosaludable.

 

Caminar afavoreix les nostres relacions socials. Caminant és fàcil conèixer gent i entaular una conversa interessant.

 

Caminar és relaxant. Mentre caminem, ens trobem amb nosaltres mateixos i podem posar en ordre idees o desenvolupar la creativitat.

 

Caminar enforteix els nostres músculs i ossos i ajuda a conservar en bon estat les articulacions.
Per caminar no hi ha edat. La persona pot ajustar el seu ritme i velocitat. 

 

Oblida't de cronometrar a quines hores prendre la pastilla miraculosa que promet energies. Existeix un remei apte i recomanable per a totes les edats, senzill, agradable i ple de beneficis per a la salut física, psíquica i emocional, que a més, és gratuït: caminar.
 

Please reload

Please reload

Arxiu
Logo IM2 Grup
Facebook MB Centre Mèdic Manresa

MB Prevent Centre Mèdic - Ctra. de Cardona, 56-60, Manresa - Tel. 93 872 64 64 - revisions@mbprevent.com

LogoInstagramAzulCorp.png