top of page

PROVES DE DETECCIÓ DEL COVID-19

Posem a la disposició d'empreses i particulars les 3 proves de detecció del Covid-19 disponibles: Serologies, PCR i Test Ràpid d’Antígens.


Vols conèixer el teu estat immunològic? Quina és la millor opció?

Icono-test-pcr.png
Test PCR

 

La prova PCR destaca per la seva fiabilitat i es realitza mitjançant una mostra orofaringe i nasofaringe. És el test de referència per al diagnòstic del virus SARS-CoV-2 i el que el detecta més aviat després de la infecció, encara que no es pot determinar si la malaltia es troba en la seva fase d’inici, aguda o de recuperació. Un resultat negatiu amb sospites d’infecció requerirà confirmar-se amb la realització d’una nova prova.

Icono-test-antigenos_p.png
Test Ràpid d’Antígens

 

És una prova aprovada per l’OMS i el Ministeri de Sanitat que es realitza mitjançant la presa de mostra nasofaríngia i ofereix resultats en només 15 minuts. Mitjançant aquesta, es detecta la presència del virus des de l’inici del contagi, amb una fiabilitat alta en el seu resultat. El seu ús és recomanable en situacions en les quals es requereix obtenir resultats de manera ràpida o quan no sigui possible realitzar un PCR.

Icono-test-serologia.png
Serologia

 

Aquesta prova permet saber si s’ha passat i superat la infecció o si per contra, aquesta segueix present. És la prova diagnòstica de referència que es realitza mitjançant extraccions de sang per a determinar la presència d’anticossos després d’una potencial exposició al virus. Aquesta prova serveix per a conèixer si hi ha o no immunitat i per a veure, si n’hi hagués, el seu estat i evolució.

Si vols realitzar alguna de les proves de detecció del Covid-19 tant a la teva plantilla o com a particular, o necessites ampliar informació, emplena el formulari i contactarem amb tu.

Horario-Test-Covid.png

HORARIS PER PROVES COVID-19

MANRESA

 

Sense cita prèvia
Matí: De dilluns a divendres de 11h a 13h
Tarda: Dilluns i divendres de 16h a 17:30h

 

Horari habitual amb cita prèvia 
Dilluns i divendres: de 7h a 13:30h i de 16h a 18h 
 Dimarts, dimecres i dijous: de 7 a 13:30h i de 15h a 19h

Ctra. de Cardona 56-60

VIC
 

Amb cita prèvia

De dilluns a divendres de 9 a 15h

Ronda de Francesc Camprodon, 22

bottom of page