NOU SERVEI DIETISTA - NUTRICIONISTA

Lourdes López

Al Centre Mèdic de MB Prevent ampliem els nostres serveis

 

Qui és Lourdes López:

La Lourdes és dietista-nutricionista col·legiada amb 15 anys d’experiència en assessorament nutricional, qualitat i seguretat alimentària. És especialista en sobrepès, obesitat i malaltia cardiovascular. També té molta experiència en alimentació i esport.

El servei està obert a qualsevol persona que sol·liciti assessorament dietètic i nutricional per qualsevol motiu: 

  • Dietes equilibrades adaptades a diferents edats (infància, adolescència, edat adulta, vellesa) i estats fisiològics ( activitat física, embaràs, lactància, menopausa).

  • Dietes adaptades a diferents situacions (sobrepès, obesitat, al·lèrgies i intoleràncies alimentaries, diabetis, dislipèmies, malaltia cardiovascular, entre altres).  

Horari: divendres de 8 a 13 i de 16 a 20h.

 

Descripció dels serveis:

1ª visita 1 hora. Preu 60€. Es realitza un estudi detallat de la composició corporal, la ingesta habitual i l’estat nutricional del pacient. Es fixen els objectius de salut que es pretén assolir. Es dissenya i es fa entrega de la pauta d’alimentació. La pauta es molt complerta, personalitzada i detallada (pauta diària, menús setmanals, llista de la compra, receptes). També s’ entrega l'estudi nutricional i de composició corporal (% de greix, % muscular i % ossi).

Visites de seguiment. ½ hora. Preu 30€. Es realitza el seguiment i es valora la consecució dels objectius de salut fixats. Es fan els canvis necessaris per assolir els objectius i s’entreguen noves pautes, receptes i  consells.

 

 

Promocions: 5€ de descompte pels clients de IM2 The Group.