top of page

Bases del sorteig Campanya Esports 2022

El titular d’aquesta promoció és Munby 2004 S.L., en endavant MB Prevent Centre Mèdic.

 

La promoció consisteix en un sorteig en el qual es pot aconseguir una targeta regal Deporvillage per valor de 50€ o una revisió mèdica esportiva gratis. 

 

Pel sol fet de participar s’obtindrà un cupó de 5€ de descompte per la revisió mèdica esportiva.

 

Qui pot participar?

Podrà participar en aquest sorteig i aspirar a guanyar el premi, qualsevol persona física major de 18 anys que durant el període de validesa de la present campanya hi participi, segons el que es proposa als termes descrits en aquestes bases.

 

Període de vigència del sorteig

El termini de participació del present sorteig finalitzarà el 30 de setembre de 2022.

 

Participació i mecànica

Per participar en el sorteig i obtenir el descompte automàticament, cal entrar a la pàgina de la promoció i seguir les instruccions:
- Fes clic al botó per participar
- Indica el teu nom i el teu e-mail (ho necessitarem per comunicar el guanyador/a)
- Diga'ns quin esport practiques

On puc participar?
A totes les nostres xarxes socials:


A la nostra pàgina de facebook:
https://www.facebook.com/mbcentremedic

A la nostra pàgina d'Instagram:
https://www.instagram.com/im2thegroup/

A la web de MB Prevent Centri Mèdic:
https://www.mbcentremedic.com/

 

Elecció del guanyador

S’escollirà el/la guanyador/a de forma aleatòria a través de l’aplicació Easypromos entre els participants que compleixin de forma correcta les instruccions de participació. La data de publicació del guanyador/a serà el 07 d'octubre de 2022.

 

MB Prevent Centre Mèdic posa com condició bàsica perquè es realitzi el concurs i s'atorgui el premi que hi hagi un mínim de 20 participants a la finalització del sorteig. De no donar-se aquesta condició el concurs seria cancel·lat i cap premi seria atorgat.

 

Premi

El guanyador/a obtindrà una targeta regal per valor de 50€ de les botigues Deporvillage. El guanyador/a haurà de recollir el premi directament al centre mèdic de MB Prevent de Manresa, on li farem una foto en el moment de l'entrega, que serà publicada a la nostra pàgina d’ Instagram.

 

Comunicació dels guanyadors

El guanyador/a serà contactat via mail per comunicar-li que ha estat seleccionat, i aquest haurà de posar-se en contacte responent el mateix mail.

 

En el cas que el guanyador/a no es posi en contacte amb MB Centre Mèdic en el termini de 15 dies a partir de ser comunicat, perdrà el dret al premi, seleccionant un segon guanyador.

 

Protecció de dades de caràcter personal

Consultar a www.im2thegroup.com/politica-de-privacitat

 

 

 

 

bottom of page